چاپ        ارسال به دوست

مرکز بهداشت شهرستان دزفول

کارگاه تولید غیر بهداشتی دوغ پلمپ گردید.

طی بازرسی های بعمل آمده توسط کارشناسان بهداشت محیط  مرکز بهداشت شهرستان دزفول یک کارگاه تولید دوغ که بصورت غیر بهداشتی فعالیت می نمود کشف و  با توجه به اینکه طبق نظریه آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی این نمونه دوغ غیر مصرف انسانی تشخیص داده شده بود، به دستور مقام محترم قضایی پلمپ و تمامی محصولات موجود در حدود 300 لیتر دوغ از دسترس انسانی خارج و معدوم گردید.

 



١٣:٠٧ - شنبه ٢٠ شهريور ١٣٩٥    /    شماره : ٤٠٣٧    /    تعداد نمایش : ٩٦١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: